11 лютого 2015

Фантазуємо та малюємо!

Переважна більшість дітей полюбляє дуже захоплююче заняття, коли цікавими і кольоровими паличками під назвою «олівець» діти залишають сліди на всьому, що потрапить їм під руку . Ось маленький відкривач усього незвіданого бере в руки олівець, фломастер і починає розписувати шпалери в квартирі…. Або стривайте, стривайте! Ми пропонуємо вам кращій варіант цього сюжету - приходьте до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки на чудовий майстер-клас від художниці Валерії Москвітіної!




Коли маленькі художники, учні гімназії №2, потрапили до зали, їх увагу одразу привернули барвисті малюнки з фантастичними тваринами. Як розповіла дітям пані Валерія, це роботи її учнів з Херсонської школи мистецтв №1.




Учасники заходу одразу розділилися на 3 команди та команду вболівальників. І мистецькі змагання почались! Чого тільки не було у цій програмі: згадували казки в назвах яких є кольори, розшифровували анаграми, пов’язані з малюванням, намагались самостійно дати назви відомим картинам таких митців, як Гоген, Айвазовський, Моне, Далі.




А наостанок Валерія Андріївна провела чудовий майстер-клас по малюванню фантастичної тварини. Уявіть, що вийде, якщо об`єднати змію та жирафа. Вийде чудова фантастична тваринка на ім`я Змірафа! Та у кожного вона вийшла різна, схожа на свого неповторного творця. Мабуть, дійсно влучне твердження про те, що малювання – "віконце" у світ дитячої душі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік