30 вересня 2015

Секрети успіху від майстрині!

29 вересня, напередодні святкування Всеукраїнського дня бібліотек, бібліотекарі сектору періодичних видань провели зустріч з керівником магазину "Монпасьє" – Провурою Тетяною. Всеукраїнська мережа магазинів "Монпасьє" пропонує матеріали для створення handmade прикрас та декору. Їх асортимент включає в себе більше 20 000 видів намистин з багатьох країн світу - підвісок, кулонів, фурнітури, основ, інструментів і книг. Таку гостю було запрошено не випадково. Адже бібліотекарі шкіл нашого міста вже давно чекали на зустріч у форматі майстер-класу. А пані Тетяна і книжки полюбляє читати, і майстер-класи проводить чудові.



Отож, з початку зустрічі Тетяна Григорівна познайомилась з учнями шостих класів ЗОШ № 44 та № 45 і розповіла про своє дитинство, про те, що батьки часто читали їй казки та дарували книги. А у 5 класі, через любов до читання, маленька Тетяна пішла на хитрощі. Справа у тому, що їй дуже хотілося читати книги, а вчити уроки - не дуже. І ось, що вона вигадала: тримала у руках підручник з географії, а у середину клала улюблену книгу і читала. Та зовсім скоро мама здогадалася, чому донька так ретельно перечитує підручник. Бажання читати залишилось і у дорослому віці. Пані Тетяна має власну домашню бібліотеку, у якій зібрані твори українських та російських класиків. На запитання, що б ви зробили, якби виграли 1 млн. гривень, гостя відповіла, що відкрила б власну студію творчості. А після розповідей про читання, майстриня запропонувала дітям власноруч зробити брелок. До речі, керівник магазину "Монпансьє" прийшла не сама, а з помічницею – майстринею зі Львова, теж Тетяною. Отож, вони удвох допомагали у створенні прикраси на пам'ять.


І, наостанок, Тетяна Провура порекомендувала дівчатам та хлопцям книгу, якою захоплювалася у їхньому віці – це "Пурпурові вітрила" Олександра Гріна.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік