01 вересня 2015

Святковий БУМ-бал

Уже стало традицією у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки святково відкривати новий сезон роботи студій та клубів за інтересами. Ось цього разу 31 серпня всіх дітей запросили на святковий Бум-бал. Діти пригадали як весело та цікаво пройшло їхнє бібліотечне літо.

Головна героїня Бум-Бум живе у бібліотеці і знає про всі її секрети та секрети хлоп’яток та дівчаток. Тому і зібрала друзів у рожевій залі бібліотеки.


Спочатку вручили сертифікати рекордсменам - 2015, імена яких записані до Великої книги читацьких рекордів.


Серед них - Абрамова Аня, яка порадувала глядачів піснею про «Чарівні мости» та «Літо».


На свято завітали незвичні герої – «Детектив» з Інтернет-центру, «Бармалей» з Відділу обслуговування дошкільників та учнів молодших класів, які незвично запросили дітей долучитися до роботи клубів «Справа №…» та «Читай-компанія святкує».

Бібліотекарі з Сектору літератури іноземними мовами запросили дітей до англійського, німецького та польського клубів, з сектору періодичних видань – до «Пізнайко», сектору абонементу – до Бібліо-кафе.

А літературний клуб «Контур» авторським віршем «Сфінкси» представив Святозар Швець.


Веселий Незнайко притягнув цілу валізу доказів – поробок учасників Студії творчого самовираження «Мій світ», що працює у відділі естетичного виховання, а потім ще запропонував незвичайну річ – Музичний компот.


Оце вже була втіха: створили імпровізований оркестр, у якому діти грали на різних музичних інструментах, а дорослі танцювали. Потім були пісні про Україну та Херсон від Ані Вінніченко. Ну, справжній справжній Бум-бал!


До побачення ЛІТО – 2015, до зустрічі ЛІТО - 2016.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік