28 грудня 2015

Новорічний круїз до Діда Мороза

24 грудня 2015 року п’ятикласники зі школи № 16 під керівництвом бібліотекарів читальної зали здійснили новорічний круїз «На гостини до Діда Мороза».



Святкова подорож захопила увагу дітей різноманітними завданнями на кожній станції, що наближала їх до зустрічі з самим Дідусем Морозом. Збираючи сніжинки, діти відгадали зимові загадки та новорічні хіти. Також вони взяли участь у мульт-параді, під час якого переглянули епізоди з улюблених мультфільмів та озвучили їх назви. Святковий спортивний марафон визначив найкращого гравця у грі більбоке, і ним виявилася дівчинка!



Також п’ятикласники завітали на гостину до Казки. Спільними зусиллями вони згадали книги новорічної та різдвяної тематики, їх авторів, сюжети та персонажів. Переможцем літературної вікторини цього разу став хлопець, який отримав у подарунок доречну для нього книгу Інни Волосевич «Про Хлопчика». Особливо сподобалися дітям віртуальна дегустація новорічних смаколиків і майстер-клас по пакуванню новорічних подарунків.


Гра-змагання «Новорічний алфавіт» між командою хлопців та командою дівчаток допомогла учасникам не тільки відгадати і скласти новорічні слова, а ще більше здружитися. Фінальне ж змагання розкрило присутнім оригінальні новорічні традиції різних країн і континентів.



Наостанок спільними зусиллями дітлахи написали веселу телеграму до Дідуся Мороза та побажали одне одному веселих свят.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік