16 грудня 2015

«Джульєтта» на проекті «17 сторінка non-stop»

Нещодавно на останню зустріч 2015 року в рамках проекту з промоції дитячого читання завітала наймолодша його учасниця – Ангеліна Павлюк, юна актриса.

Дівчинка народилась у 1999 році в Київській області у творчій родині. Ангеліна навіть не могла уявити, що через 16 років вона стане дипломанткою конкурсу «Міс Мельпомена – 2015» в рамках міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії», який було започатковано на Херсонщині в рік її народження.

Маленькою дівчинкою разом з родиною переїхала в Херсон. Закінчила школу № 16. Зараз навчається в Херсонському академічному ліцеї імені О.В. Мішукова.


Юна панянка багато читає. Вона часто відвідує книгозбірню, особливо їй подобається затишна атмосфера абонемента, в якому знаходить книги улюблених письменників: Дмитра Ємця, Ріка Ріордана, Ульріке Швайкерт, Толкієна.

Маленькою дівчинкою Ангеліна відвідувала театральну студію «Чеширський кіт» і зіграла свої перші ролі: Пеппі-Довгу Панчоху, Снігуроньку, Метелика.



У 2015 вийшла на велику сцену Херсонського академічного театру ім. Миколи Куліша і зіграла головну роль у трагіфарсі «Ромео і Джульєтта».

Зіграла блискуче, незважаючи на свій юний вік - 16 років!!!

У Ангеліни свій рецепт читання художньої літератури: читаючи паперову книгу, вмикає її електронний аудіо-аналог,  щоб відчути виразність тексту та підсилити враження від прочитаного.

На бібліотечній сцені юна актриса прочитала монолог Джульєтти і своїм майстерним виконанням вразила глядачів.




На пам’ять з радістю подарувала юним читачам книгозбірні ТОП-5 книг.

ТОП-5 книг від Ангеліни Павлюк:

1. Дмитро Ємець «Таня Гроттер»

2. Вільям Шекспір «Ромео і Джульєтта»

3. Маас Сара Джей «Скляний трон»

4. Вільям Шекспір «Гамлет»

5. Устименко Тетяна «Божевільна принцеса»




Завідуюча відділом обслуговування учнів 5-9 класів
Сломчинська Вікторія

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік