21 грудня 2015

«Подарунки Миколаю від дітей БібліоКраю»
Святкова розважальна програма-презентація

20 грудня з 14:00 до 16:00 на площі Свободи, біля головної ялинки Херсонської області, відбулась святкова програма-презентація клубних об’єднань, що працюють у Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки «Подарунки Миколаю від дітей БібліоКраю».


Програма відбулася у рамках комплексу новорічних та різдвяних заходів, організованого управлінням культури ОДА за дорученням голови обласної державної адміністрації від 07.12.2015 № 344-д.

За сценарним задумом, діти, що напередодні отримали від Святого Миколая щедрі подарунки, навзаєм обдаровують доброго чудотворця – власними літературними і художніми творами, поробками й малюнками, віршами та піснями.




Діти й дорослі, що прийшли цього недільного дня до ялинки, а також спеціально запрошені учні Комунального закладу «Херсонська ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів ім. Т.Г. Шевченка» Херсонської обласної ради, у ході двогодинної програми:

- побували на презентації новенької збірки поетичних і прозових творів юних письменників-початківців – вихованців бібліотечної літературної студії «Контур» «Мальовнича моя сторона»;



- пограли разом з учасниками клубу «English Club» у краєзнавчо-інтелектуальну гру «Етнічний калейдоскоп Херсонщини»;


- отримали задоволення від забавлянок, які приготували разом зі своїми керівниками-бібліотекарями учасники дитячого клубу «Читай-компанія мандрує»;



- здійснили разом з учасниками «Віртуального ЛітПорталу: від тих, хто пише – тим, хто читає» захоплюючу мандрівку письменницькими світами;

- разом з учасниками клубу «Пізнайко» та студії творчого самовираження «Мій світ» мали змогу привітати Святого Миколая з новорічними святами і подарувати йому подарунки, майстерно виготовлені власноруч.

Діти – учасники свята також не залишились без подаруночків – солодкі та читацькі сувеніри для них підготували організатори свята.


Театралізоване дійство, яке організували бібліотекарі обласної дитячої книгозбірні, супроводжувалось виступами учасників Недільної школи Свято-Стрітенського храму Української православної церкви Київського патріархату.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік