04 грудня 2015

Бібліотечні мандри вихованців інтернату

2 грудня вихованці Цюрупинського дитячого будинку-інтернату відвідали Херсонську обласну бібліотеку для дітей імені Дніпрової Чайки. Під час пізнавальної екскурсії відділами діти довідалися про різноманітні послуги бібліотеки.
Також юні гості книгозбірні залюбки взяли участь у грі «Правова мозаїка», яка відбулася напередодні Всеукраїнського тижня права. За допомогою казкової вікторини учасники заходу пригадали основні права дітей, затверджені «Конвенцією ООН про права дитини».  
Переглянувши кілька епізодів із популярних мультфільмів та прослухавши відомі пісні, діти висловили власні міркування стосовно того, чи вдалося персонажам цих творів повною мірою реалізувати свої права. Кожен з присутніх також захистив міні-проект: відгадавши за малюнком зображене право, розповів про те, як дитина може його реалізувати у своєму житті. Наприкінці заходу також було розглянуто й обов’язки кожної дитини, які нерозривно пов’язані з її правами та відповідальністю.
А наостанок діти побували в ігровій зоні, де, скориставшись правами на гру та відпочинок, ще й охоче потанцювали разом з персонажами відеогри Xbox One Kinect.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік