понеділок, 7 грудня 2015 р.

Ви ще не читаєте, то ми йдемо до Вас!

Для відвідувачів групи за інтересами «Читай-компанія святкує»  6 грудня у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів працював ювілейний читаймер у формі командної гри «Хрестики - Нулики».


У грі взяли участь дві команди – команда «Хрестиків» і команда «Нуликів». По черзі вони обирали одну з категорій, а їх було дев’ять, та відповідали на поставлене запитання. У категорії «Казкові дівчата» та «Казкові хлопчики» за елементами одягу та казкових атрибутів потрібно було відгадати героя, «Мульті - Пульті» - назвати художній твір, за яким було знято мультфільм, у категорії «Хто це?» - за книгами та портретом, які з’явилися на екрані, назвати ім’я та прізвище автора, «Ігротека» дозволяла перепочити і пограти в ігри, «Телеграми» - впізнати персонажа, який надіслав телеграму до бібліотеки, «Показуха» - без слів, мімікою та жестами показати літературного героя.





Всі завдання були підібрані з урахуванням попередніх засідань – святкувань днів народження книг-ювілярів.

Ювілейний читаймер пройшов жваво та весело. Діти продемонстрували свої знання та довели, що читання для них – це щоденна потреба!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік