18 жовтня 2016

Інновації для педагогів

Сьогодні до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали гості, вчителі української мови і літератури загальноосвітніх навчальних закладів, які проходять навчання у Херсонській академії неперервної освіти.



Розпочали День інформації курсанти традиційно з професійної екскурсії відділами бібліотеки, під час якої дізналися про проекти та інноваційні методи роботи з читачами.





Продовжили роботу у рожевій залі, де заслухали такі виступи як «Сучасна українська література у шкільній програмі». Цікавий бібліографічний огляд з медіа-презентацією яскраво доповнив теоретичний матеріал. Для вчителів була презентовано багаторічну програму бібліотеки в підтримку читання «Канікули з книгою», деякі методи та інтерактивні засоби якої можна використовувати і у шкільній практиці. В цей день гості бібліотеки отримали консультацію про те, як популяризувати читання мультимедійними засобами та в яких всеукраїнських та регіональних конкурсах дитячої творчості можна приймати участь.




Сподіваємось, що отримана сьогодні інформація стане в нагоді вчителям, а бібліотечні ресурси та можливості будуть невичерпним джерелом їх натхненої та важливої праці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік