13 травня 2013

Фантастичний шанс



Мрієш стати письменником? У тебе гарна фантазія? Тоді варто спробувати власні сили у Першому літературному конкурсі «ФантФест», який проводиться серед дітей та молоді до 21 року. Змагання серед школярів - авторів фентезі - відбувається в рамках V Міжнародного фестивалю мистецтв «Гоголь-фентезі» і триватиме до 14 січня 2014 р.

Нагадуємо, що ідейний натхненник та організатор фестивалю «Гоголь-фентезі» Валерій Кругов, який оголосив відкриття дитячої секції фестивалю «ФантФест» 1 квітня у Херсонській обласній бібліотеці для дітей та додав, що крім статуетки «Рудий Панько», організатори планують  вручити переможцю електронну книгу з текстами найкращих авторів конкурсу.
Мирослава Замойська - автор, лауреат "Гоголь-фентезі" 2009 та призер літературного конкурсу "Коронація слова" 2010 радить майбутнім учасникам "ФантФесту" спробувати власні сили: "Раніше я не вірила, що у нас конкурси - справедливі. Але все ж таки в них брала участь. Несподівано для мене, відразу потрапила до 10-ки найкращих авторів і перемогла. Участь у конкурсах - це важливий крок для початківців, для тих, хто мріє стати письменником. Варто пробувати свої сили, щоб дізнатись, чи це і є твоя справа".



Умови конкурсу «ФантФест»: конкурс проводиться з 1 квітня 2013 по 14 січня 2014. Термін подання робіт до бібліотеки до 1 листопада 2013 включно. У конкурсі можуть брати участь учні 9-11 класів, молодь до 21 року. Жанри творів, які можуть подавати учасники: казка, оповідання, новела, уривок (глава) з великого твору (у тому числі віршованого). Об’єм - до 8 сторінок друкованого тексту (шрифт Таймс, кегль 14). Твір повинен включати елементи реального життя і/або історії людства в поєднанні з елементами казки і/або фентезі.
Роботи учасників можуть бути українською та російською мовами, подаються у двох роздрукованих примірниках та у електронному варіанті.

Критерії оцінювання: оригінальність творчого задуму, нестандартність композиційного втілення, новизна художніх рішень, яскравість художніх образів, рівень літературного викладення твору.
Творчі роботи з позначкою «На конкурс» до 1 листопада 2013 року надсилаються за адресою: 73000, м.Херсон, вул. Червоностудентська, 21. Ел.адреса: admin@library.ks.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік