понеділок, 30 вересня 2013 р.

Видання "Великої Книги Читацьких Рекордів" розпочато!

У рамках іноваційного проекту Херсонської обласної бібліотеки для дітей «30.09. Святковий веб-квест» у відділі естетичного виховання стартував видавничий  веб-квест «Велика Книга Читацьких Рекордів».  Перший  етап даного квесту  є творчим та має назву «Рецепт дизайнерського успіху».
  Діти, що стали учасниками цього веб-квесту мали можливість прийняти участь в он-лайн  майстер-класі з декоративно-прикладного мистецтва, який проводила відома українська майстриня Алла Глущенко.
    Саме вона допомогла дітям виконати умови першого, творчого етапу квесту і разом з учасниками оформила та розробила ескіз обкладинки «Великої Книги Читацьких Рекордів», а також допомогла дітям у створенні логотипу квесту.
Крім того майстриня люб’язно поділилася з учасниками своїми власними рецептами успіху, а ще відкрила невеличкі таємниці своєї професійної діяльності. Ось один з рецептів успіху від Алли Глущенко: «Я считаю, что человек, в первую очередь, должен заниматься «своим» делом. Каждый может понимать и трактовать это по-своему. Для меня «мое» дело – это то, что у меня хорошо получается; то, что я люблю делать; то, что приносит удовольствие и дарит тепло мне и окружающим. Это - мое творчество. Я пишу картины, делаю украшения из натуральных камней и создаю вещи из войлока.»



Тож, старт є, любий читачу. Якщо бажаєш стати видавцем «Великої Книги Читацьких Рекордів», завітай до Херсонської обласної бібліотеки для дітей у відділ естетичного виховання, та ознайомся про умови квесту тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік