23 вересня 2013

"Дари осені"



Цього року осінь видалась не дуже теплою, проте врожайною! Перше засідання Бібліокафе було присвячене новим бестселерам у секторі абонемента - Ірен Роздобудько "Арсен", Грейс Макклін "Найпрекрасніша земля у світі" та Ніна Елізабет Грьонтведт "Привіт, це я!

 Нова повість відомої письменниці Ірен Роздобудько розповідає про дорослішання, життєво важливі трансформації в свідомості й пошук моральних орієнтирів у житті.
Ця повість підкаже 13-літнім хлопчикам, як стати справжнім чоловіком.
 У книжці ви познайомитеся з Джудіт Макферсон. Їй 10 років. Вона живе з татом. Батько працює на заводі, а у вільний від роботи час, проповідує, за допомогою Джудіт, істину віру: настали Останні Часи, скоро Армагедон і врятуються не всі. У кімнаті Джудіт є інший світ, зроблений з речей, котрі більше нікому не потрібні, і це - Найпрекрасніша земля у світі.












Із цією книжкою юні читачі зможуть краще пізнати самі себе і впоратися з власними почуттями, знайомлячись із досвідом Уди. Три ключові проблеми в процесі психологічного становлення дитини - конфлікт сомоусвідомлення, дружба і перша закоханість - незмінні в житті кожного, і дуже важливо їх успішно вирішити. 












Наступного разу запрошуємо наших чарівних читачок на «мармеладні історії» 6 жовтня об 11:00.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік