вівторок, 1 жовтня 2013 р.

Старт Святкового веб-квесту 30.09

30 вересня у бібліотеці стартувала програма "Святковий веб-квест 30.09". Усіх наших читачів ми запрошуємо приєднатися до веб-квесту, адже участь у ньому допоможе розкрити свій внутрішній потенціал, креативність та приховані таланти.

Отже, у кожному відділі 30 вересня було оголошено про старт нової програми.



Читальна зала закликає учнів 5-9 класів взяти участь у веб-квесті "Школа промоутерів". Ми запрошуємо майбутніх дизайнерів до створення рекламної продукції нашої бібліотеки. Хто знає, можливо, в майбутньому, вихованці школи промоутерів стануть справжніми професіоналами своєї справи.

Інтернет-центр запрошує усіх, хто власноруч мріє створити 3D-екскурсію або 3D-панораму, ставати віднині учасниками веб-квесту "Світ, який оживає". Програма стартувала за участю рекламного агенства Grades. Більш детально про зустріч читайте на нашій сторінці у Фейсбуці.

Відділ естетичного виховання пропонує своїм читачам участь у веб-квесті "Велика Книга Читацьких Рекордів". Старт цієї програми розпочався під час скайп-спілкування з відомою майстринею Аллою Глущенко. Вже на цьому етапі діти, за допомогою порад майстрині, змогли яскраво оформити обкладинку Великої Книги Читацьких Рекордів. За цим посиланням можна більше дізнатися про скайп-зустріч та переглянути фотографії.

У сектору абонемента є завдання для справжніх книжкових фанатів - веб-квест "Фабрика бестселерів". Впродовж навчального року учасники веб-квесту повинні обрати топ-10 бестселлерів. Запрошуємо усіх читачів, котрі вміють відстоювати свою точку зору, хочуть впливати на майбутнє книжкового світу та мріють опанувати навички топ-мейкера.

Що таке медіа-простір і якою повинна бути сучасна бібліотека зможуть дізнатися учасники веб-квесту "Бібліотечний меді@-PROстір", який розпочато сектором періодики. Хочете навчитися знімати бук-трейлери, брати участь в онлайн-флешмобах, та створювати QR-коди? - тоді вам саме до нас!

Для справжніх веб-серфінгістів іноземний відділ організував веб-квест "Reality of American Libr@ries with Ukrainian Eyes" ("Реальність американських бібліотек очима українців"). Учасникам пропонується дослідити новаторство та креативність американських бібліотек з метою аналітики їх діяльності, а в кінці веб-квесту - зробити висновок, і, можливо, запропонувати корективи щодо устрою сучасних бібліотек в Україні.

І, нарешті, завдання для наших маленьких користувачів підготував молодший відділ - веб-квест "Фантазери-казкарі". Запрошуємо усіх маленьких фантазерів дослідити казкові країни, їх героїв та створити власну казку.

Фінал "Святкового веб-квесту 30.09" відбудеться 1 червня у Міжнародний день дітей. Тож, любі діти, творіть, досліджуйте, дивуйте нас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік