22 листопада 2013

Пісня казці

З давніх-давен наші предки передавали нам свій життєвий досвід, розказували історичні події, вчили високим моральним цінностям, переказуючи казки. В наші дні - добу телебачення та Інтернету - така передача інформації не втрачає своєї значущості.

Багато людей читають казки. Адже саме казка дарує тепло, увагу, допомагає проявити та виразити любов. Чарівні історії вчать взаємопідтримці, протистоянню злу, розказують людині, що в житті може зустрітися багато труднощів, але добро та терпіння завжди їх переможе. Казки народів світу, казки про тварин, казки про сильних та мужніх героїв, чарівні казки - у все це закоханий кожен із нас.

Немає у світі людини, яку хоча б один раз в житті не зворушила до глибини душі чарівна казка. Немає дитини, яку б не підкорила задушевністю і веселістю, наївністю і мудрістю народна казка.
Дитинство не проходить, не зникає з душі назавжди, а хіба дитинство і казка - це не єдине та непорушне ціле?

Казка пустила в душу вічне коріння і живе в ній тиха і непомітна. Лише інколи засяє, коли про неї говорять або нею ж лікують утомлене серце.

Сьогодні в нашій бібліотеці привідкрив завісу чарівності казки колектив учнів та викладачів школи мистецтв №1. Керівник цієї творчої групи - Герасименко Валентина Дмитрівна.
Учні ж 3-5 класів шкіл №34 та 47 поринули сьогодні у "Чарівні звуки казки!" Перед ними у незвичайних музичних образах постала така знайома казка про пригоди Буратіно та ляльок казкового театру Карабаса Барабаса.










Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік