01 листопада 2013

Scary party - Halloween

31 жовтня 2013 року у привітних стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей відбулася довгоочікувана костюмована вечірка на честь Хеловіну. На свято «нечистої сили» завітало більше ніж 50 дітей та дорослих у наймодніших та найстрашніших костюмах. Кого тільки не було: і граф Дракула, і Зомбі з Вампірами, і навіть, Наполеон та цілий шабаш Відьом. 
Для всіх гостей працівниками інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» та волонтера КМ Мері Бет Феєр (Mary Beth Phair) була організована «моторошна» розважальна програма. З кожної хвилиною ставало «все страшніше»! Спочатку діти дізналися всі таємниці свята від американської гості з перших вуст, брали участь у різноманітних іграх, наприклад - «Танок Дракули», «5 маленьких гарбузів», «Ніч Хеловіну» та «Великі перегони». 
Під час заходу ми не тільки розважалися, а й здобували нові знання з нашої святкової теми. Але як не крути, найулюбленішою фразою маленьких "монстриків" стали слова «Trick or Treat», після якої наші  гості отримали солодкі сюрпризи!



Більше фото шукай на Фейсбуці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік