17 січня 2014

Скільки читачів одразу може відвідати бібліотеку?

Щоб дізнатися відповідь на це запитання треба неодмінно зробити експеримент. Вдалого моменту довго чекати було не треба, адже саме сьогодні до Херсонської обласної бібліотеки для дітей у гості приїхали 150 непосидючих, веселих та кмітливих дівчаток та хлопчиків!



І гостинні бібліотекарі для всіх знайшли місце. Нашим маленьким гостям було запропоноване ціле "ігрове меню", бо кожен відділ обласної бібліотеки для дітей має свою родзинку та знає чим "смачненьким" пригостити свого читача.


Отож, сектор документів іноземними мовами переніс дітей у парк Уолта Діснея з його казковими розвагами, сектор періодичних видань перетворився на справжній ринг, та не бійтесь, не боксерський, а журнальний.


У двобої сходились дві команди, на яких чекала справжня битва за перемогу.
Відділ естетичного виховання  поринув у рекорди.


Чому? Тому що саме він створює, за допомогою своїх читачів, власну книгу читацьких рекордів. Тож для зацікавлених хлоп’ят вони підготували медіа-знайомство зі всіма бібліотечними рекордами та запропонували встановити свої власні.
А що ж можна робити у справжньому затишному кінотеатрі, який розмістився в медіа-центрі? Звичайно, дивитися мультфільми у форматі 3D та підіймати свій настрій!

Та це ще не все, бо наступним  місцем, де опинилися наші гості став справжній майдан розваг, який малюки змогли відвідати за допомогою інтерактивною гри, обравши собі атракціони до душі. Відділ, який полюбляють відвідувати усі читачі нашої бібліотеки, інтернет-центр, запропонував перенестися у комп’ютерну країну та граючись, показати свої знання. 


І,  наостанок, усі бажаючі змогли потрапити на зимовий картинг, завдяки бібліотекарям сектору абонемента  та, з вітерцем, взяти участь у читацькому тест-драйві, мандруючі від однієї зупинки до другої машиною,  та демонструючи свої читацькі знання з казок, дитячих енциклопедій та творів сучасних дитячих авторів.

Ось так швидко сплинув час розваг, але сумувати не треба, бо якщо ви потоваришували з нашою бібліотекою, ви будете знати, що її двері завжди відкриті для всіх!
                                                Тож, до наступної зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік