20 січня 2014

А ви бували на фабриці закладок?

    Якщо ні, то вам неодмінно треба відвідати сектор періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей, адже 19 січня його було не впізнати.
   
Чому? Тому що клуб для малечі «Пізнайко» став дуже схожий на фабрику по виробництву закладок. Адже непосидючі «пізнайки» полюбляють не лише бешкетувати, але й майструвати, читати, слухати казки від батьків, дідусів та бабусь. А для того, щоб не забувати на якій сторінці зупинились казкові пригоди, треба неодмінно покласти закладку в улюблену книгу, та не звичайну, а зроблену власними рученятами.
  
    Така поробка сприяла тому, що малечі дуже закортіло почитати свої улюблені книжки і одразу згадався чудовий вірш з казкової повісті Рональда Дала «Чарлі та шоколадна фабрика»:

Выбросьте телек, нету в нем толку,
Повесьте на стенку книжную полку,
И по прошествии нескольких дней
Вы не узнаете ваших детей -
Радостный взгляд и смеющийся рот,
Их за собой позовет Вальтер Скотт.
Задумчивый Диккенс, веселый Родари,
Мудрый Сервантес им счастье подарит.
Бэмби проводит в сказочный лес,
Алиса поведает массу чудес,
И обязательно ночью приснится
Неуловимая Синяя Птица.
Отож, після бадьорої зарядки, гортання улюблених журналів та поробки усі учасники заходу побігли до відділу для малюків, щоб скоріше узяти нову книгу і покласти туди нову закладку!

                                                                       

Михайлова Інна
завідуюча сектором періодичних видань

2 коментарі:

  1. Ваші пізнайки надзвичайно талановиті. МОЛОДЦІ!!!
    Дорогі колеги, Житомирська обласна бібліотека для дітей проводить січневу акцію "Автограф+книга у подарунок" від української письменниці, члена Національної спілки письменників України і т.д., а ще нашої землячки Марії Григорівни Павленко. Для цього вам необхідно створити лише вітальний пост на своєму блозі або листівку до 70-річного ювілею М. Павленко. Якщо ви бажаєте безкоштовно отримати її книги, читайте докладніше на блозі ТВОРЧА СТЕЖИНКА http://tvorchastezhunka.blogspot.com/2014/01/blog-post.html?showComment=1390212080494#c3468139246373681490

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо за те, що слідкуєте за новинами Херсонської ОБД. Наші учасники клубу «Пізнайко» дійсно талановиті. Ми із задоволенням візьмемо участь в акції вашої бібліотеки. В найближчий час разом з нашими читачами створемо вітальний пост та опублікуємо його на нашому блозі.
    Адже колектив бібліотеки разрм з читачами часто долучається до подібних акції. Ми у свою чергу запрошуємо вас взяти участь у нашому проекті «Віртуальний ЛітПортал: від тих, хто пише, тим, хто читає» http://www.library.kherson.ua/lw/?p=1291

    ВідповістиВидалити

Додайте ваше ім'я та вік