24 листопада 2015

За чашкою чаю

Кожної неділі до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки поспішають малюки разом з батьками, адже в бібліотеці можна цікаво провести час. Тож,  22 листопада об 11.00 бібліотекарі сектору періодичних видань запросили на батьківські чаювання на тему "Корисні поради Піднебесної". Під час чаювання батьки познайомились з журналами "Ліза " та " Добрые советы" з яких дізнались про корисну інформацію про чай.

Есть и чёрный, есть зелёный
Есть цветочный — выбирай!
Хоть горячий, хоть студёный
С наслаждением выпей….(чай)


Чай - це дуже ароматний, ніжний і освіжаючий напій, що дарує прохолоду. Він освіжає, додає сили, покращує травлення; регулярне вживання чаю сприяє поліпшенню імунітету і бореться з вірусами і бактеріями.


У той же час чай з м'ятою знімає нервову напругу, допомагає розслабитися і забути про проблеми. Цей напій широко поширений у багатьох країнах. У нашій країні він став популярний приблизно років 300 тому. Але спочатку чай використовували як ліки і тільки потім як корисний повсякденний напій. Корисні всі чаї - чорний, зелений, червоний та ін. так як вони всі містять антиоксиданти. Як не дивно, при додаванні лимона користь «чистого» чаю знижується. Поряд з лимоном чай і так містить вітамін «С»..
А пригощаючись чашкою чаю, батьки також переглядали періодичні видання, серед яких кожен знайшов для себе добірку найцікавіших журналів та газет.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік