23 червня 2020

Читаєш - гроші заробляєш - подарунки вибираєш!

Минув лише тиждень як бібліотека почала приймати користувачів, а на секторі абонементу уже з’явилось  близько 70 нових друзів. Ми, також, з  радістю зустріли і постійних читачів, на яких чекала свіженька програма літніх читань "Таємний ключ до Всесвіту".
Приємною несподіванкою стало те, що учасниками програми вже стало 25 дослідників літературного простору. Адже цього літа пропонуємо читачам здійснити космічну подорож у безмежний Всесвіт читання, літературних новинок та розваг! "Космічні дослідження й читацькі відкриття" - саме під такою назвою проходять літературні змагання, довжиною у три місяці.
@library_kherson_ua

🎁🎈🤩😇🥳##хобд ##розваги ##драйвовеліто

♬ оригинальный звук - library_kherson_ua

Учасники читають книги за  рекомендаційними списками літератури "Що читати влітку",  розповідають свої враження та фіксують свої космічні дослідження  в  "Читацьких щоденниках". За виконанні завдання отримують «бібліотечно-інтелектуальну  валюту».
БІВами  наші читачі розраховуються в книжковому кіоску,  і в нас уже з’явився лідер програми -  Середа Катерина, дівчинка проявила свою активність, лідерські якості  та  вже в перший тиждень  придбала сучасну книгу на згадку.
Тож, долучайтесь до гри, досліджуйте нове й цікаве, робіть нові читацькі відкриття та обов’язково знайдіть таємний ключ до Читацького Всесвіту! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік