понеділок, 12 травня 2014 р.

Свято збирає друзів!

11 травня у Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки
відбулася справжня журнальна вечірка.


А що зазвичай роблять на вечірці? Співають, танцюють, вітають іменинника та грають в ігри. Тож на святковій сцені зустрілися дві дівчинки-читачки сектора періодики. Одна прийшла за запрошенням бібліотекарів, а інша- побачила запрошення на сторінці бібліотеки "Вконтакті". З початку треба було дізнатись, з якого приводу свято. Відповідь дівчатам підказали читачі бібліотеки. У центрі зали стояли великі цифри 90. Здогадуєтесь, що це за цифри? Так, бібліотека має поважний вік! Адже першу дитячу Центрочитальню на Херсонщини було відкрито у 1924 році. Виявляється Херсонській обласній бібліотеці виконується 90 років! Оце так дата! А ще на цифрах була чайка. Чому? А тому що з 2014 року обласна бібліотека для дітей носить ім`я Дніпрової Чайки. Це псевдонім письменниці Людмили Березіної, яка жила деякий час саме на тій вулиці, на якій розташована наша бібліотека. Потім усі разом заспівали бібліотеці пісню "З днем народження, бібліотеко!".

Привітали улюблену бібліотеку віршиком і члени клубу для малюків «Пізнайко». І, звичайно, ведучі розповіли зворушливу притчу про маму та привітали усіх найрідніших матусь зі святом Дня матері.

А ще бібліотека – це місце, де можна знайти друзів. А театральний колектив «Дивосвіт» показав справжню театральну постанову під назвою «Хлоп`ята, треба жити дружньо!».

Головною родзинкою свята стали таємничі гості: клоун та дві його помічниці, які у подарунок запропонували читачам бібліотеки веселі ігри. Щастю не було меж. Інтерактивна програма креативної майстерні «Слон» вдалася на славу!



Не обійшлося і без найсмачнішого моменту дня народження – смачного пирога. Тож, приємні емоції та згадки про свято розфарбували малюкам цей день!



На цьому свято 90-річчя бібліотеки не закінчується.
З вересня місяця ще три відділи бібліотеки готують чудову програму та приємні призи!



Михайлова Інна,
завідуюча сектором періодичних видань


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік