пʼятницю, 30 травня 2014 р.

Фантазія – територія казкових перетворень

Напевно ви ще не чули про Чучундрію, Звіроманію та Лапландиі̀ю. Саме такі країни змогли відвідати учні 4-б класу ЗНЗ №45 та учні 1 класу ЗНЗ №53. Адже учасники веб-квесту «30.09», що працювали у ролі фантазерів-казкарів, закінчили свою чарівну мандрівку і презентували вигадані ними країни у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки.

Разом зі звичайними хлопчиками Максимом та Данилом всі присутні змогли потрапити до чарівної країни Чучундрії .




Там вони познайомилися з її мешканцям: Чучухожим, Чудителем, Чучабушкою та Чучіратами. Аби потрапити знову до свого світу дітям треба було виконати багато завдань.

Після того, коли були подолані всі перепони, маленькі мандрівники опинилися у замку принцеси Чучундряши та передали їй чудернацькі пиріжки. Подякувавши дітлахам, вона повернула їх додому.



В країну Звіроманію, де живуть неймовірні тваринки, глядачі поринули через чарівний фонтан.

А потім Їм довелося рятувати її мешканців від злої чарівниці Тьмукет.

А щоб це зробити, треба було переконати, що всі присутні знають різницю між добром і злом, вживають «чарівні слова» та можуть перетворити злу Тьмукет на добру. Врешті-решт всіх об’єднала пісня.


І нарешті – Лапландія. Але не поспішайте говорити, що така країна вже існує. Адже це зовсім інша країна, бо схожа вона на лапу і живуть там Лапланди і Лапландюши.

Потрапивши туди за допомогою фантазерів-казкарів глядачі змогли навіть потрапити на справжній бал.

Прем’єра казкових країн вдалася! Автори отримали авторські свідоцтва.

Навіть після завершення заходу малеча не хотіла покидати нашу бібліотеку, розпитувала вебквестівців про їх країни та пропонували додати в історії свої варіанти неймовірних пригод.

А всіх, хто хоче теж вигадати свою казкову країну, ми запрошуємо приєднатися до програми літніх читань у молодшому відділі.

Головний бібліотекар відділу 
обслуговування дошкільників 
та учнів 1-4 класів 
Ліпкіна Альона.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік