четвер, 8 травня 2014 р.

Збережемо пам'ять про війну!

Щоб зберегти пам'ять про війну, письменник і журналіст Леонід Марченко майже все своє життя збирав матеріали про події, які відбувались на Херсонщині під час Великої Вітчизняної Війни. Результатом цієї наполегливої праці стала книга – «Клятве остались верны», яка присвячена юним героям-підпільникам, хлопцям з Карантинного острова.

Щоб зберегти пам’ять про війну, учні Школи гуманітарної праці Херсонської обласної ради створили відеоролик «Ілля Кулик», який став одним із найкращих в конкурсі «Херсонщина пам’ятає». До речі, діти навчаються в будівлі, де до війни знаходилась школа № 27. Саме в цій школі навчався Ілля Кулик – керівник підпільної організації «Патріот Батьківщини».


Щоб зберегти пам'ять про війну, бібліотекарі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки організували літературно-історичну мандрівку, під час якої письменник презентував свою нову книгу «Из племени орлиного». Учні Школи гуманітарної праці Херсонської обласної ради продемонстрували під час презентації  книги свій відеоролик та дізнались цікаві факти із життя героїв Великої Вітчизняної війни, які віддали своє життя за перемогу.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік