четвер, 22 травня 2014 р.

Посвята в читачі

Щороку у світі стає все більше і більше шанувальників книги, а найбільше їх підростає у першому класі початкової школи! 

Ось і сьогодні у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки бібліотекарі збирали новий "врожай", адже сюди завітали учні-першокласники школи № 48 разом класним керівником та шкільним бібліотекарем. На цій зустрічі відбулося посвячення у читачі, яке перетворилося на справжнє свято!
Але читачем стати не так вже й просто. Для цього треба дуже багато знати та вміти! Але учні впевнено пройшли усі випробування та стали читачами нашої бібліотеки.


Посвята складалася із цікавих та захоплюючих ігор: «Мульти-пульти», «Впізнай героя», «Бюро знахідок», загадок, ребусів. Родзинкою зустрічі стала також лялькова вистава, головним героем якої став відомий персонаж Ємеля. Саме він познайомив дітей з правилами, яких потрібно дотримуватися під час відвідування бібліотеки. І, звичайно, посвята в читачі завершилася проголошенням клятви Читача.



В подарунок від шкільного бібліотекаря всі першокласники отримали закладинки, а найактивніші читачі шкільної бібліотеки – медалі. Не обійшлося цього дня і без сюрпризів: саме сьогодні  в одного з учнів День Народження, тож однокласники привітали іменинника вітальною піснею.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік