01 вересня 2014

Сектор періодики вітає!!!

Ось і пролунав перший дзвоник! Усі школярі готуються до незвичайної подорожі в захоплюючу Країну Знань. З такою подією із задоволенням привітав їх сектор періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей. Бібліотекарі прийшли у гості до 2-А класу ЗОШ №52. 


Також бібліотекарі привітали учнів 7 класу ЗОШ № 16, які завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки на захід "Україна – єдина країна".

Таке спілкування почалося з питання: що ми можемо обирати, а що ні? Відповіді були дуже цікавими. Діти обирають що одягнути, що дивитись по телевізору, як відпочити. Та є речі, які обирати не в змозі ніхто.
"Можна все на світі вибирати, сину,
Вибрати не можна тільки Батьківщину"
                                                  Василь Симоненко

І це абсолютна правда. Батьківщину не обирають, її люблять та нею пишаються. Тому кожен учасник такого патріотичного заходу міг продемонструвати свої знання з національної символіки України, її історії під час тесту "Я українець, якщо знаю…".






Учні також взяли участь у колективному читання вірша Володимира Сосюри "Любіть Україну", дізнались 20 неймовірних фактів про Україну і, наостанок, провели патріотичний флеш-моб. Кожен учасник намалював свою літеру, а коли їх об`єднали, то отримали фразу "Україна – єдина країна" і усі учасники погодились із цим твердженням на всі 100 відсотків!

Михайлова Інна,
завідуюча сектором періодичних видань

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік