22 вересня 2014

Ігроленд запрошує друзів

Саме таку назву мав розважально-ігровий захід, який пройшов 21 вересня у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. На ньому були підведені підсумки програми літніх читань «Фантазери-казкарі або неймовірна подорож казковими світами».





На святкову зустріч прийшли активні читачі, які протягом літа мали можливість здійснити віртуальний вояж чарівними країнами, познайомитись з їхніми жителями, особливостями та таємницями.

Під час заходу діти мали пройти ігровий бібліолабіринт, у якому на них чекало багато завдань та розваг. Так , наприклад, у «Країні Див» учасників чекала пазл-вікторина , у «Країні брехунів» - загадки-обманки, у «Недоладії» гра «Лови помилку», а у «Країні сонячних зайчиків» треба було впіймати сонячного зайчика та знайти його улюблену квітку у букеті. Також у бібліолабіринті було три казкові паузи, на яких маленькі фантазери презентували свої вигадані чарівні країни. Найбільш цікавими були «Одягайлівка», «Країна пустощів» , «Країна солодощів» та «Небувалія».







Наприкінці всі учасники були нагороджені дипломами за активну участь у літніх читаннях. А ті, хто наважився розповісти про власно створені країни також отримали ще і Авторське свідоцтво на створену казкову країну.



Свято завершилось, але не скінчився дитячий запал до фантазування, читання та розваг!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік