19 вересня 2014

До бібліотеки - з шкільними друзями!


У гарний осінній день до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали у гості учні гімназії № 6 м. Херсона. Саме тут на них чекало справжнє свято – зустріч з книгою.





До першокласників у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів «Казка в гості завітала». Діти виконували завдання Баби-Яги - рятували казкових героїв, яких вона ховала у своїй хатинці. Лялькова вистава також дуже сподобалась дітям.


У Медіа-центрі маленькі гості «відправилися» у подорож в часі – зазирнули в період, кори жили динозаври та політали разом з інопланетянином у космосі.


Знайомство з видами мистецтв відбулося у відділі естетичного виховання. Виявляється, що надихають на створення шедеврів – Музи. Дітей вони надихнули на співи, танці та створення свого пальчикового театру.


У секторі документів іноземними мовами з учнями 5-в класу бібліотекарі пограли у пізнавальні ігри із серії “Activate: games for learning American English”.


Сектор періодичних видань запросив своїх непосидючих гостей до патріотичної мандрівки улюбленим містом. Адже Херсону виповнюється 236 років і її маленьким городянам неодмінно треба знати його історію, тим паче, ми маємо чим пишатись на херсонській землі!

Така незвичайна подорож мала декілька зупинок, на яких дітлахи дізнавалися про історію створення Херсона, про унікальні біосферні заповідники, які розташовані на території нашої області та музеї, які неодмінно треба відвідати кожному херсонцю!


У секторі абонемента діти грали у літературний пінг-понг «Стань успішним».


У Читальній залі учні стали учасниками краєзнавчого лабіринту «Від Московської брами до Дніпра».



А для третьокласників Інтернет-центр провів морський бій «Місто над Дніпром».

Шкільний рік тільки розпочався, а це означає, що стільки нових та корисних знань ще попереду!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік