24 вересня 2014

Одного дня у вересні…

Саме так можна розпочати розповідь про візит до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки вихованців студії раннього дошкільного розвитку "АБВГДЕЙКА". Для малюків та їх батьків це стало справжньою казковою пригодою.

Під час екскурсії бібліотекою наші гості відвідали всі відділи, де бібліотекарі радо розповіли про всі цікавинки, показали захоплюючі книги та журнали. А під час демонстрації об’ємних книг малюки не стримували захоплення та хотіли доторкнутися до кожної дрібнички.



Після екскурсії для гостей у відділі обслуговування дошкільників та учнів1-4 класів було проведено розважальний захід, присвячений 236-річчю Херсона - «Херсонщина – мій рідний край». Вони вирушили у віртуальну мандрівку, де їх чекало багато розваг. Це і гра «Рибні зграйки», і «Квіткові хованки», і «Калейдоскоп загадок».



Наприкінці зустрічі малюки змогли повною мірою насолодитися спілкуванням з незвичайними книгами. Дітям дуже сподобалося в бібліотеці. Після заходу вони оформили читацький квиточок і взяли свої перші бібліотечні книжки.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік