01 вересня 2014

Крок до сміливих гіпотез

В останню неділю літа у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відбулося святкове відкриття нового сезону роботи студії творчого самовираження «Мій світ» та театру-студії «Чеширський кіт».

Мистецьке ток-шоу «Крок до сміливих гіпотез» зібрав учасників студій та нових читачів, які бажають займатися у об'єднаннях, щоб підвести підсумки за час роботи під час літніх канікул та намітили плани на новий навчальний рік, з якими познайомили присутніх керівники студій.

Сміливих «гіпотез» було… аж цілий мішок.






Право висувати свою гіпотезу отримали всі учасники дійства, а черговість встановлювалася за допомогою розігрування лотереї.

На святі від «Видавництва Старого Лева» було вручено учасникам конкурсу «Країна Мумі-тролів» подарунки: Приваловій Дар’ї, Фаталієву Ємілю, Татаровському Дмитрику, Кор’яковій Кірі, а учасникам студій «Мій світ» - подяку за цікаву віртуальну екскурсію по бібліотеці.



А «Білою королевою» стала гостя Світлана Погорєлова, яка бажає допомогти батькам у індивідуальній роботі з дітьми з естетичного виховання.



Наша читачка, Аня Абрамова, як справжня артистка, порадувала своїм співом та грою на скрипці.





Діти разом з батьками весело та цікаво провели час!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік