21 вересня 2014

З Днем народження, Херсоне!

У 1778 році на карті з'явилося нове місто — Херсон, указ про заснування якого був підписаний Катериною II. У цьому році Херсону виповнилось 236 років! Тому 20 вересня усі мешканці Херсона святкували день міста. З цим святом дорослих і дітей привітав колектив Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.





 Чого тільки не було у святково-бібліотечній програмі! Звичайно, на таке свято завітали бібліотечні клоуни, які дарували подарунки усім дітлахам, які читали віршики, проводили веселі естафети, встановлювали рекорди зі стрибків на скакалці, та, навіть, влаштовували квест по казкам!




Також привітати херсонців прийшли і члени літературного об`єднання бібліотеки "Контур". Біля поетичного мікрофона маленькі поети читали свої кращі вірші! Та вітати коло мікрофона улюблене місто мали можливість не лише контуровці, але й звичайні мешканці будь-якого віку. Адже їм бібліотекарі пропонували привітати Херсон та чогось побажати усім учасникам свята. За свої щирі слова усі сміливці теж отримували подарунки: кульки, магніти, прапорці, кепки, візитівки, книжки, сумки з логотипом, диски. Звідки ж у бібліотеки стільки подарунків, спитаєте ви? Ми відкриємо вам цю маленьку таємницю: саме Приватбанк допоміг привітати херсонців та подарувати їм не лише маленькі подарунки, а й святковий настрій.


І, звичайно, завзяті читачі і книголюби мали змогу познайомитись із кращими книжками та журналами бібліотеки, які експонувались на виставці.



Отож, із впевненістю можна сказати, що свято дійсно вдалося і Обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки вклала у його здійснення частинку своєї любові до Херсона та усіх його мешканців!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік