05 травня 2015

«Пам'ять серця, пам'ять сивини»

Напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги, 5 травня, у відділі обслуговування  дошкільників та учнів 1-4 класів Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки відбулася зустріч у форматі «віночок спогадів» з учасником бойових дії Другої світової війни, полковником у відставці Яковом Опанасовичем Станіславчуком.


На зустріч з ветераном бібліотекарі запросили своїх читачів, учнів 3-х класів Херсонської гімназії №20 ім. Б.Лавреньова.
Почесний гість розповів про події найстрашнішої війни в історії людства, поділився своїми враженнями та  спогадами про ті нелегкі часи, а також відповів на численні запитання дітей.


Під час заходу  всі  присутні вшанували пам'ять людей, які загинули у воєнні часи.

У залі, де відбувалась зустріч, експонується книжкова виставка "Встеляймо квітами дороги бійцям, що мир несли в наш край". Тож і діти-учасники зустрічі на знак вдячності та шани вручили Якову Опанасовичу квіти, подякували за дуже цікаву зустріч та спогади, побажали міцного здоров’я на довгі роки та мирного неба.

  


На заході також були присутні журналісти обласного телеканалу «Скіфія», які взяли інтерв’ю у гостя та попрохали і учнів поділитися враженнями від зустрічі. Тож не пропустіть свіжий випуск новин.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік