15 травня 2015

Зустрічайте Бібліотечне літо!

Бібліотечний десант сьогодні зробив свою першу висадку у Гімназії №3, та у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов № 57.
До учнів 1-4 класів в гості завітало «бібліотечне літо», а з ним - довгоочікувана Програма літніх читань «Канікули з книгою-2015». Головний герой, Крокодил, найпершим привітав учнів з останніми навчальними деньочками, та дав кілька порад як треба правильно підготуватися до літніх канікул:


· Здати підручники до шкільної бібліотеки!

· Навести лад у своїх класах!

· Не сваритися зі своїми однокласниками, аби було з ким провести літні дні!

· Слухатись батьків, бо саме від них залежить батути, велосипеди і морозиво!

· А найголовніше – стати читачем Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, бо саме там на всіх дітей чекає чимало цікавого і корисного!

Ціла програма розважально-пізнавальних заходів для будь якого віку, з понеділка по п’ятницю чекає на всіх відвідувачів бібліотеки.

І сьогодні її співробітники розкрили деякі секрети:

- Що таке амігурумі та що вийде зі звичайних макарон, якщо ви не дуже полюбляєте їх їсти показала – Олена Вікторівна. А ще вона продемонструвала, як за декілька хвилин з картона зробити мишку або намалювати паука 3D 


Ірина Сергіївна продемонструвала дітям особливі книги відділу обслуговування дошкільнят та учнів 1-4 класів та запросила на читання-полювання «Літературне сафарі, або Неймовірні пригоди мисливців книжковими сторінками»а також розповіла про маршрут майбутньої унікальної віртуальної подорожі Україною «Україна – надзвичайна, Україна - унікальна» у відділі Інтернет-послуг та пограла з дітьми в асоціативну гру «Впізнай місто».


Ну і яке ж літо без фокусів і магії?
Рекомендації від мага Ірини Іванівни та цікава література не залишила байдужим нікого.
До речі, наш «бібліотечний звір» ще не має свого власного імені, тому наші друзі-читачі запропонували свої версії, найпопулярнішими з них сьогодні стали : Тошка, Мася, Грін, Гена №2
Сподіваємось, що зустріч з бібліотекарями надала всім гарного настрою та позитивних емоцій на цілі вихідні. Очікуйте бібліотечний десант у своїй школі, а ми із нетерпінням чекаємо на вас в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки!



2 коментарі:

  1. Привет из Беларуси! Получила огромный кусок позитива от вашей работы в конце учебного года! Спасибо, ВАМ!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Признательны за Ваш отзыв, Светлана. Приятно знать, что наша работа не остается незамеченной :)

      Видалити

Додайте ваше ім'я та вік