18 травня 2015

Бібліотечний понеділок

Понеділок – день важкий?
 Ні, понеділок – день веселий. Особливо, якщо до вас на перший урок завітав бібліотечний крокодил зі своїми друзями, працівниками обласної бібліотеки для дітей.

У холі Херсонського навчально-виховного комплексу №15 відбулася радісна  зустріч з учнями-читачами 2-го, 3-х і 6-х класів. Чимало цікавинок  та сюрпризів про програму, яку підготувала бібліотека для своїх читачів на літо, дізналися діти цього ранку.
Легкий, але цікавий фокус з монетками, кульками – це лише спритність рук і ніякого обману, і навчитися цій спритності можна з книг та журналів, - або відвідавши сектор періодики влітку.

Як приємно, що більшість з  присутніх дітей дуже полюбляють робити своїми руками поробки та прикраси у різних техніках, а щоб розвивати свою майстерність і далі, можна відвідати майстер-класи в бібліотеці. Адже професійної літератури з цієї теми безліч, і в цьому всі сьогодні переконались.

Літні читання у стилі «смарт» заінтригували учнів 6-х класів. «Буктрейлери», «селфі» і «аудіо книги» давно вже відомі слова сучасній молоді, тому  літні читання в Секторі абонемента для учнів 5-9-х класів мають бути цікавими та креативними.
І як виявилося, не все ще відомо дітям про улюблені казки, які всі читали безліч разів,
розшифрувати повідомлення від казкових героїв, відгадати смачне меню персонажів, пригадати країну , де живуть відомі казкарі,  виявилось не так вже й легко, але гуртом - все під силу!
Гоша, Грегор, Зубастик – версії імені для  нашого бібліотечного крокодила від учнів ЗНЗ №15. Дякуємо за активність і приємну компанію, всім гарного навчального тижня, особливо ,імениннику Дмитру.


 А ми мандруємо школами Херсона далі.
Детальніше дізнатися про всі заходи заплановані для читачів влітку можна з Програми літніх читань - http://www.library.kherson.ua/lw/summerreading-2015/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік