20 травня 2015

День за партою


Ой, як же важко вчитися сучасним школярам, і вчителем бути - теж не легко! І в цьому вчора переконався наш бібліотечний Крокодил. Побувавши одразу у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №46 та у загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №5, ще раз переконались, що втома  від, навчання, важких підручників і контрольних, дається в знаки, діти навіть не знають як і де проведуть літо! Як добре, що поруч була весела бібліотечна компанія, яка вже точно знає, що чекає на читачів цього літа у бібліотеці, про це і була мова…
 

Учні молодших класів ознайомились з путівником для справжнього «Літературного сафарі», за маршрутами якого і будуть пересуватись читачі молодшого відділу, збираючи трофеї різних тварин. Пограли в гру на знання різних видів птахів, риб і диких звірів. 



А учні старших класів згадали різні літературні жанри та екранізовані твори, підібрали літературні пари. Адже влітку на них чекають «Опції казкового літа» від відділу обслуговування 5-9 класів.
Крокодил і за партою посидів, і на місці вчителя побув!


І як же без перерви? У куточку дитячого читання затишно було усім!  


Кругом добре, а в бібліотеці найкраще! Приходьте і переконайся у цьому самі, а ми відвідаємо наступні школи, де ще не ступала нога (точніше лапа) нашого Крокодила!
Р.S. Сьогодні його називали Мессі, Зубастик, Гоша, Грегор, далі буде…

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік