01 вересня 2015

До школи знову зійшлась дітвора!

Ось і закінчилося дзвінке літо 2015 року. Перший осінній день наповнився радістю і трепетним очікуванням нового рубежу, шкільні роки — чарівні сходинки, по яких всі учні переходять з класу у клас. Ми знаємо, як приємно всім разом, однією дружною сім'єю, знову зібратися в рідній школі у перший вересневий день!

Щороку хлопці та дівчата раді бачити один одного після веселих літніх канікул: вони підросли, трохи подорослішали, їм є що розповісти про літній відпочинок.

Зазвичай перший урок проводить вчитель. Та на учнів деяких шкіл чекала несподіванка - урок на тему «Чим може пишатися українець?» провели бібліотекарі молодшого відділу.




Вихованці 2-А класу спеціалізованої школи №12 та 3-Б класу гімназії №20 пригадали історію нашої країни, державну та народну символіку, видатних українців. Окрім отриманої нової інформації діти показали також і те, як вони знають свою Батьківщину. Це відбувалося під час проведених протягом уроку ігор та конкурсів. А учні школи №12, окрім вищезазначеного ще й підготували вірші про Україну, про її красу та неймовірну жагу до свободи.





Насамкінець кожен учень мав змогу висловити свої побажання Україні та від щирого серця сказав «Я – українець, і я пишаюся цим!»



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік