вівторок, 8 вересня 2015 р.

Студія «Мій світ" запрошує!

Нарешті довгоочікувана зустріч!

Відбулося перше (після канікул) заняття «Літні пригоди» студії творчого самовираження «Мій світ», що працює у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.



Літо залишило по собі яскраві, теплі та добрі спогади: буйство літніх фарб, безкрає синє небо, пишно вбрані в яскраві зелені шати дерева.

Звичайно, найяскравіші дитячі враження від подорожей до величезного і якогось чарівного синього кольору моря, від сонячних промінчиків, які переливалися в хвилях-баранчиках, від прохолодних хвиль, які пестили їхні ноги.

А давайте збережемо всі ці літні спогади у малюнках, та не просто на папері, а на тих камінчиках та мушлях, які самі ж збирали на березі.


Спочатку учасники познайомились з технікою малювання на таких незвичайних матеріалах та переглянули яскраві приклади вже готових робіт художників-професіоналів та дітей.



А потім закипіла робота!

Захопилися не тільки діти, а й матусі, які зізналися, що сьогоднішнє заняття в студії будо для них справжнім "релаксом".



Кожен малював своє літо. А ще всі разом виготовили доміно для розваг і ягоди полуниці, щоб зберігався смак літа.


Сумними осінніми вечорами серця дітей і дорослих будуть зігріватися, дивлячись на ці, виготовлені своїми руками, літні привіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік