08 грудня 2016

Дружній візит

7 грудня до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки завітав у гості колектив Центру соціально-психологічної реабілітації дітей.
Розпочали традиційно з професійної екскурсії відділами бібліотеки, під час якої дізналися про цікаві проекти та інноваційні методи роботи з різними групами читачів. У медіа-центрі це «Медіа-школа» для старшокласників, у відділі естетичного виховання - робота з талановитими дітьми у літературній театр-студії «Чеширській кіт» та студії творчого самовираження «Мій свій». Клуби для любителів англійської та польської мови, читацьке об’єднання «Читай-компанія мандрує», проект «17 сторінка» (зустрічі з відомими людьми Херсонщини) - ці та багато інших «цікавинок» у роботі з читачами приємно здивували наших гостей.





Продовжили роботу у рожевій залі, де до уваги педагогів та вихователів було презентовано веб-проект«Казочка на добраніч», та великий електронний ресурс «Ігри патріотів Херсонщини», до якого входять 8 краєзнавчих ігор, які можна завантажити та використовувати у своїй роботі під час заходів присвячених рідному краю.





На останок ознайомилися з актуальними регіональними конкурсами дитячої літературної творчості та були запрошені до участі в них.

Сподіваємось такі дружні візити будуть надихати на подальшу співпрацю.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік