08 грудня 2016

Недільна школа батьків

Бібліотекарі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, проводячи зустрічі з батьками маленьких читачів, зазвичай знайомлять їх з новинками: книгами, журналами, виставками, конкурсами тощо.

Готуючись до чергової недільної школи, працівники сектору періодичних видань провели опитування батьків на тему «Що ви знаєте про Дніпрову Чайку?». Всі з опитаних знали тільки те, що книгозбірня носить її ім’я, тому з великим зацікавленням поринули у віртуальну екскурсію «У гості до Дніпрової Чайки».


Віднедавна на сайті книгозбірні з’явився чудовий ресурс «Вітальня Дніпрової Чайки», який створила головний методист Марія Олександрівна Франковська. Тепер кожен бажаючий має можливість познайомитись з життям і творчістю Людмили Василевської-Березіної, дізнатися про її родинне коло та друзів, про творчі інтереси й громадську активність.


Батьки також познайомились з книгами письменниці та з творами про неї, які є у нашій бібліотеці.

Але на цьому недільні зустрічі батьків не закінчились. Вже всі готуються до новорічно-різдвяних свят: вибирають подарунки, збирають рецепти смаколиків і думають, як краще прикрасити ялинку.


Ольга Маляренко – талановита майстриня та ще й з креативними оригінальними ідеями. Вона вже не раз проводила майстер-класи для бібліотекарів і читачів. На цей раз – майстер-клас для мамочок «Ялинковий настрій».

Нехай ваша ялинка стане незабутньою!


Ангеліна Вєтрова, 
завідуюча сектором періодичних видань

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік