29 грудня 2016

Маленькі «пізнайки» готуються до новорічних свят

З настанням новорічних свят нас огортає відчуття чародійства. Ми чекаємо чогось незвичайного та особливого навіть і в дорослому віці.

А діти? Вони щиро вірять у зимову казку, з нетерпінням чекають Нового року. В кожній родині прикрашають ялинку за своїми смаками: блискучими кульками, дощиком, іграшками.

А бібліотекарі сектору періодики Херсонської обласній бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки запропонували маленьким читачам – учасникам розвиваючого клубу «Пізнайко» - виготовити оригінальні прикраси своїми руками.


Ось такий чарівний будиночок може розміститися під ялиночкою, якщо вона маленька, або заховатися серед гілок пухнастої великої вічнозеленої красуні. І всі гості будуть цікавитися: «А де ви придбали таку ялинкову прикрасу?».



А це діти самі зробили!

А ще можна зробити янголятка, що є символом любові і доброти. Його можна пошити з фетру або з будь-якої іншої тканини, можна зробити з паперу, можна сплести з бісеру тощо.

А ми робили янголяток з ватних дисків – недорогого і доступного матеріалу. Крила прикрасили сріблястими блискітками, сніжинками.


Вийшло дуже гарно.

Виготовляйте іграшки разом з дітьми і ваша новорічна ялинка буде найкращою.

Веселих свят дорогі наші читачі ! І до наступної зустрічі в Новому році 15 січня 2017 році о 10 годині. Чекаємо вас!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік