23 листопада 2012

Поет, що випромінює тепло



22 листопада у залі ХОБД відбулась зустріч «Жінка, яка випромінює тепло» з поетесою Людмилою Крижановською, яка нещодавно повернулась до Херсону з кількома нагородами.
Модератор зустрічі завідуюча сектором абонемента Любов Шнирьова представила автора – члена Конгресу Літераторів України. Людмила Крижановська – «фізик» і лірик в одному обличчі. 
(Ліворуч) Людмила Крижановська, (праворуч) бібліотекар Любов Шнирьова

В минулому проектант об’єктів, які перероблюють сільгосппродукцію (заводи, бази), нині творча особистість, талант якої нещодавно оцінили у Москві. У Центральному Домі літераторів з 30 жовтня по 15 листопада пройшов міжнародний конкурс «Національна літературна премія «Золоте перо Русі-2012». Тут Людмила Крижановська отримала звання «Кращий автор нового тисячоліття» за високий рівень літературних перекладів і літературну нагороду ім.Грибоєдова. У номінації «Поезія» Людмила Крижановська отримала диплом за «Однослівний многорифрм». А у міжнародному конкурсі «Каплантида-2012» в номінації «Російськомовна література. Проза» Людмила Крижановська була відмічена дипломом. У цьому конкурсі взяли участь близько 100 авторів з різних областей України, а також з Росії, Німеччини, Вірменії, Канади та Ізраїлю. Надіслано більше 160 заявок.
5-класників зацікавили книги сектору абонементу

Автор зачитала перекладений українською уривок з казки «Конвалії» Світлани Савицької та свої вірші. У кінці зустрічі учні могли задати питання поетесі та сфотографуватися з нею.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік