20 січня 2017

Незвичайний чемпіонат з читання

Для учнів 32 школи сьогоднішній морозний день виявився напрочуд веселим та пізнавальним, адже до них завітали гості з Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Працівники сектору документів іноземними мовами підготували для дітлахів цікаву гру-змагання «Читай як я! Читай краще мене!». Незвичайний чемпіонат з читання вголос. 


У нашому сучасному світі, коли Інтернет та телебачення захоплюють все більшу частину життя, дуже важливим є присутність книги. Приємно розуміти, що література складає їм достойну конкуренцію, адже читати зараз модно. Тож читання вголос, перед класом, натхненних учнів, якнайкраще показало любов до літератури нашого підростаючого покоління. Хлопці та дівчата повинні були прочитати уривок зі своєї улюбленої книжки та зробити це не звичайно, а емоційно.


 Звичайно, завдання учні отримали заздалегіть, щоб мати змогу підготуватись. У декого, навіть, була група підтримки, яка втілювала в дійство прочитане своїм другом. Було дуже весело та цікаво, адже кожен намагався прочитати якнайкраще, щоб потім мати право назвати себе кращим читцем класу. Жюрі складали не вчителі з бібліотекарями, а самі діти, чесно та неупереджено повинні були оцінити себе та своїх "супротивників". 
 
Діти були у захваті, адже проходила зустріч в приємній невимушеній обстановці, що створювала гарний настрій у період змагання. На сам кінець, діти розповідали про свої улюблені книжки та жанри літератури. Ділилися з друзями думками про героїв книг на яких хотіли б бути схожими. Веселі діти, гарні книжки, неймовірний настрій та діалог який запам’ятається надовго. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік