28 травня 2020

Мистецький квіз для студентства онлайн

Традиційно у травні студенти соціально-психологчного факультету спеціальності "Психологія" Херсонського державного університету разом зі своїм викладачем, доцентом Світланою Іванівною Бабатіною та викладачем Мойсеєнко Вікторією Василівною відвідують практичні заходи та семінари, що проходять у нашій бібліотеці. Цього року ми не зрадили традиції та провели на платформі Zoom мистецький квіз "Аналіз невербального мовлення та вербальних діалогів за мотивами фільму і новели «Сонячна алея» Томаса Бруссіга".


Ми запропонували студентам зануритися у життя підлітків розділеного муром Берліну та проаналізувати їхню поведінку, стосунки та побутові моменти, спираючись на фото. Студенти не читали новелу та не дивилися фільм, але мали дати характеристику головним героям та аналізувати їхні дії маючи лише фото. Було дуже цікаво порівняти асоціації та психологічний аналіз поведінки героїв, зачитуючи фрагменти із новели чи переглянувши фрагменти із екранізації.


Дана форма роботи є корисною для майбутніх психологів, адже невербальна комунікація часто надає більше інформації про людину, аніж її мовлення.

Дякуємо студентам за чудові ідеї та професійний аналіз, тим паче, що це була наша перша робота у такому не зовсім звичному для багатьох форматі.

З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік