11 вересня 2014

Мій, найкращий в світі, край!..

На початку навчального року вихованці 4 класу Херсонської обласної школи-інтернату ім. Т.Г.Шевченка з великою радістю завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Діти відвідали її відділи та познайомилися з незвичайними книгами, які «живуть» в нашій бібліотеці.






А ось у відділі естетичного виховання дитячої обласної книгозбірні на гостей чекали різноманітні завдання та конкурси на знання державної та народної символіки, традицій та обрядів українців. Більше діти дізналися і про славне місто на Дніпрі – Херсон. Розповідь бібліотекаря про рідний край, величний своєю історією, багатий на врожаї, щедрий на природні багатства, доповнилася враженнями дітей про літній відпочинок на морі, купанням у Дніпрі, відвідування театрів, кіно, а сьогодні - бібліотеки!



Знають діти і «великих» Українців: Тараса Шевченка, Лесю Українку, Івана Франка, тих, хто прославив Україну у світі.


А сьогодні наші гості познайомилися ще з одним «великим» українцем – Олександром Довженком, адже у вересні Україна святкує 120 років від Дня народження видатного кінорежисера, ім’я якого носить Національна кіностудія художніх фільмів.

Вивчати історію свого краю, шанувати традиції та звичаї не тільки пізнавально, а й патріотично. Адже кожна людина найбільше любить той край, де народилась і живе.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік