19 вересня 2014

Увага! Кастинг!

Ви коли-небудь чули про кастинги у бібліотеці? Якщо бажаєте дізнатись про таке диво, то вам неодмінно треба завітати на один з найцікавіших заходів сектору періодичних видань! Він має назву "Леді та джентльмени" (журнальне реаліті-шоу). Участь у такому нестандартному заході 18 вересня взяли учні 3 класу ЗОШ №48, завітавши до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.



Кожен з учнів мав змогу відчути себе справжнім учасником журнального реаліті-шоу. А чому журнального, запитаєте ви? Тому що усі запропоновані завдання бібліотекарі знайшли у журналах для хлопчиків та дівчат, яких так багато у секторі періодики!



На дівчат чекали такі конкурси, як : "Леді говорить!", "Модний вирок", "Смачний етикет". Із дітлахів вони вчились бути справжніми панянками, за що кращі учасниці отримали дипломи!

Про хлопців теж не забули. Вони пройшли нелегкі випробування у конкурсах: "Подаруй комплімент", "Запроси її на танець!" та відчули себе справжніми лицарями, взявши участь у веселій дуелі з кульками. Серед маленьких бешкетників знайшлись і справжні джентльмени, які теж отримали свої відзнаки! 



Сподіваємось, що такі ігри будуть привчати нашу малечу до вихованості, адже як сказав Григорій Сковорода : "Нема нічого кращого, ніж вихована людина".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік