понеділок, 16 березня 2015 р.

В кого бабуся люба є – той щасливо живе!

У світі є безліч прекрасних та веселих свят, але саме у березні Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки вже котрий рік поспіль ніколи не забуває відсвяткувати свято бабусь, адже у кожні сім'ї роль берегині родинних традицій та домашнього затишку виконують саме вони - наші милі бабусі.  Тож, у молодшому відділі нашої бібліотеки 15 березня відбулося свято "Супер-бабусь".

Бабуся, бабуленька або просто ба... Так лагідно ми називаємо нашого доброго друга, заступницю, виховательку, казкарку, кулінарку, берегиню домашнього вогнища - бабусю. Бабуся - це рідна, добра людина, без неї не обійтися в житті.

Учасниками свята стали й онуки, які познайомили глядачів зі своїми чарівними бабусями. 



Протягом свята учасниць чекало багато різноманітних конкурсів та випробувань. Їм треба було впізнати своїх онуків із закритими очима. Думаєте це було легко? Не зовсім, адже ведучі постійно плутали бабусь та намагалися «підсунути» чужого онука із глядацької аудиторії. Та жодна з них не помилилася! 

 
Також під час свята наші учасниці розповіли цікаві та смішні історії, які сталися колись з їхніми онуками, допомогли виконати уроки та розважили малечу, створивши разом аплікацію на повітряній кульці, в результаті чого з’явились веселі тваринки.





Наприкінці свята бабусі отримали нагороди: медаль та особливий сертифікат, що підтверджує почесне звання «Супер-бабуся». 



Головний бібліотекар
ВО дошкільників та учнів 1-4 класів,
Ліпкіна Альона

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік