15 травня 2015

"17 сторінка нон-стоп" з йогом Юрієм Хомутовим



Йому підкорився Ельбрус  і власне тіло. До дитсадка у трирічному віці він ходив самостійно. Книжки читав запоєм і навіть встановлював для себе  у дитинстві читацькі рекорди:  прочитати книжку за день, за добу, читати в день не менше 100 сторінок і т.д.

Такий незвичайний гість завітав на проект «17 сторінка нон-стоп», щоб поговорити зі старшокласниками школи №14 про важливість і навіть необхідність читання для успішного життєвого шляху. Це відомий херсонський інструктор з йоги, йог-терапевт, який береться за лікування надзвичайно складних захворювань хребта і досягає неймовірних результатів, коли медицина безсильна, учень чемпіона світу з йога-спорту В`ячеслава Смирнова та багаторазовий переможець турніру «Мастерс» з великого тенісу у парному та одиночному розряді, входить до десятки кращий тенісистів Херсону – Юрій Хомутов.

Коли на проекті неординарна особистість, грамотна культурна людина зі справжніми чоловічими якостями, то й спілкування виходить  неперевершеним. Питання від дітей сипалися градом, атмосфера була тепла і дружня, навіть розходитися не хотіли і ще довго залишалися у бібліотеці після завершення зустрічі.



Порадити для читання Юрій міг би багато чого, проте зупинився на книгах з йоги, бо хто ж ще дітям порадить книги цього спрямування.
Отож, ТОП-5 кращих книг від Юрія хомутова виглядає так:
1. Жозе Сарамага «Євангеліє від Ісуса»
2. Олександр Ханніков «Йога для всіх»
3. Марія Ніколаєва «Йога: вчителі та учні»
4. Стівен Кові «7 навичок високоефективних людей»
5. Дейл Карнегі «Як завоювати собі друзів». Читайте і розвивайтесь!
 
А сюрпризом для гостей проекту, для Юрія і для дітей, стала БібліоЙога.  Щоб нести з собою книжкові знання і премудрості, потрібна сила і розуму, і тіла. От і перевірили, хто на що здатен. Відповідали на складні питання про письменників, за правильну відповідь на витягнуту руку додавали по 1 книжці, а за неправильну чи за допомогу залу – по 2 і 3. Завдання не з простих, проте усі впоралися і вистояли до кінця. Вітаємо! 
 
Оксана Стремоусова, 
завідуюча відділом обслуговування читачів-учнів 5-9 класів

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік