14 травня 2015

Львівський присмак Варшави з Даною Рудик

14 травня у секторі документів іноземними мовами Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки відбулася винятково цікава й корисна зустріч для тих, хто шанує мистецтво загалом і книгу зокрема.




Віртуальною гостею бібліотеки, головною учасницею скайп-конференції стала Дана Рудик – польська поетеса, перекладач і викладач-культуролог. Слухачами напрочуд захопливих розповідей про творчість, літературу й освіту були студенти 1 курсу ХДАУ.




Рафінований гумор, яким Дана віртуозно присмачувала роздуми на серйозні теми, нікого не залишив байдужим. Студенти зачудовано слідкували за плином Даниних спогадів про дитинство у Львові, про перші кроки в поезії та студіювання культурної спадщини. Допитлива аудиторія ставила актуальні запитання, а Дана Рудик задовольняла студентську цікавість, даючи мудрі поради про важливість вивчення іноземних мов і безцінну значущість читання. Артистичність і педагогічна майстерність, шляхетність і великодушність Дани Рудик зробили цю зустріч неповторною і зворушливо щирою.

Такі заходи вчать бути кращими, лишають по собі взірець, до якого хочеться підійматися.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік