29 грудня 2016

Новий рік у колі друзів





Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом багатьох років щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і яку з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі.






Новий рік – це сімейне свято, його прийнято зустрічати в колі сім’ї або друзів. Тож, у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки у «сімейному колі» зустрілися читачі бібліотеки різного віку разом з батьками, дідусями, бабусями, учасники клубних об’єднань бібліотеки та працівники бібліотеки зі своїми дітками.






Поздоровляти читачів та гостей бібліотеки прийшли різні казкові герої – Казкарка, Пепі Довга Панчоха, Снігова Королева, крокодил Гена, Принцеса, Снігурка і, звичайно ж, Дід Мороз. Кожен з них приготував різноманітні веселі ігри, пісні та чудові конкурси. А дітлахи, в свою чергу, познайомили Діда Мороза зі своїми творчими талантами – віршами, піснями, танцями. Несподіваним сюрпризом для дітей та гостей бібліотеки був запальний танець від Діда Мороза.





Відділ естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки поздоровляє всіх читачів з наступаючим роком та бажає їм всього найкращого!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік