12 грудня 2012

Під знаком Феміди


12 грудня у стінах Херсонського музичного  училища відбувся турнір правознавців «Під знаком Феміди». Ініціатор проведення заходу Херсонська обласна бібліотека для дітей. Турнір проводився в рамках Всеукраїнського тижня права, який триває з 10 по 15 грудня. У правовому конкурсі взяли участь дві команди першокурсників музучилища «Феміда» та «Юстиція».


Відповіді команд оцінювало професійне журі, до складу якого увійшли:
Світлана Василівна Горшкова – начальник  відділу  систематизації  законодавства  правової  освіти  та  роботи   Головного  управління  юстиції  Херсонської  області,
Олександр Анатольович Токаленко – керівник юридичної служби Комітету виборців України у м.Херсон,
Раїса Павлівна Сніжко - викладач права музичного училища.


-          Близько десяти років ми співпрацюємо з школами, училищами та іншими учбовими закладами м.Херсона і проводимо освітньо-правові заходи, - відзначає головний бібліотекар ХОБД, куратор правового лекторію «Орієнтир» Вікторія Сломчинська.
Вона має достатній досвід, щоб зорієнтуватися під вік та навчальну програму з права та провести відповідний виховний захід. Олександр Токаленко відзначив, що такі заходи необхідно проводити і надалі, оскільки сприяють правовій грамотності молоді.
Оксана Гунько,
провідний редактор ХОБД

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік