понеділок, 10 грудня 2012 р.

Пробіг «Перемагай з книгою!»


10 грудня о 14.00 у парку ім. Ленінського комсомолу відбулась акція-пробіг «Перемегай з книгою». Біля 200 учасників взяли участь у цьому заході. Його реалізує Херсонська обласна бібліотека для дітей в рамках проекту «Здорова хвиля» при підтримці управління освіти Херсонської міської ради. Мета пробігу – привернути увагу молоді до проекту «Здорова хвиля» та читання.

Учасники пробігу спілкуються з кореспондентом газети "Новий день"

8-класники стартували від кафе «Літо».  Поки одні  учасники допомагали іншим чіпляти таблички «Я люблю читати» і «Я люблю свою бібліотеку», дехто вже із задоволенням спілкувався з представниками місцевих ЗМІ. На питання кореспондента телеканалу «Скіфія»: «Чи не холодно вам бігти?», школярі завзято відповідали, що їх гріє дружба та відчуття ліктя. Веселу атмосферу і спортивний настрій учасників підтримували модератори забігу Оксана та Кирило Стремоусови, учасники клубу «За здоровий спосіб життя» та співробітники Херсонської обласної бібліотеки. Вони запропонували дітям «кричалки», які перед забігом учасники тренувались скандувати разом. Інші співробітники бібліотеки теж брали участь у пробігу і були живим «стартом» і «фінішем» цієї акції.

Перед стартом

Фінішна зарядка

Фінішували бігуни на площі біля ККЗ «Ювілейний». Разом з модераторами та іншими учасниками клубу «За здоровий спосіб життя» школярі зробили спортивні вправи. По завершені до дітей з вітальним словом звернулась радник начальника управління освіти Херсонської міської ради Тамара Юріївна Верещака. Вона побажала учасникам здорового способу життя і, оскільки розпочався дрібний дощ, порадила учасникам повернутись додому і випити гарячого чаю.

Оксана Гунько


1 коментар:

Додайте ваше ім'я та вік