01 червня 2013

Читальня у парку

Власним досвідом читання вирішили поділитися з херсонськими дітьми бібліотекарі Херсонської обласної бібліотеки для дітей. 1 червня у Потьомкінському сквері відкрилась «Читальня» на відкритому просторі, в рамках програми «Літні читання». З маленькими читачами гралися веселі клоуни в дитячі забавки та літературний квест з улюбленими героями з казок. А ще на свіжому повітрі можна було погратись словами, відгадуючи рими або порядок рядків дитячих віршиків. Хлопці та дівчати мали унікальну можливість познайомитись та почитати кращі книги та журнали на свіжому повітрі у чудовій компанії, а ще долучитись до створення «карти дитячих мрій».











2 коментарі:

  1. Жаль, что обо всём узнаём только на сайте. Хотелось бы, чтобы о ваших запланированных мероприятиях вы сообщали и нам - вашим постоянным читателям и членам клубов ДОБ. Где можно ознакомиться с конкурсами и мероприятиями, которые будут у вас проводиться?

    ВідповістиВидалити
  2. По-перше, все тут же - маємо спеціальний розділ "Заходи бібліотеки", де публікуються анонси. Наразі це - Програма літніх читань, заходи якої діють постійно протягом літа.
    По-друге - у вітрині біблотеки: щотижня розміщуємо план заходів, у календарному порядку, - і щось цікавеньке відбувається щодня :)
    По-третє - публікуємо інформацію про окремі, "центрові" заходи у місцевих газетах (переважно тижневиках)
    По-четверте, щотижня наші бібліотекарі готують і записують анонси, які можна чути у випусках новин місцевого радіо.
    По-п'яте, розміщуємо постери або флаєри програм та проектів, що мають певну тривалість або ж розраховані на велику аудиторію (зараз це - вже згадана Програма "Канікули з книгою")
    Може, запропонуєте ще якийсь канал поширення інформації? - Із радістю скористаємось!

    ВідповістиВидалити

Додайте ваше ім'я та вік